Może nie śmieszy ale zadziwia : Pod osłoną nocy, na koniec ostatniego dnia pracy Sejmu, koalicja PO-PSL przeforsowała poprawkę ograniczającą dostęp do informacji co, jak i za ile prywatyzuje rząd. :roll:
[O1] Rozchdzące sie dołem koła
Zwiń
X
-
[O1] Rozchdzące sie dołem koła
Byłem oglądac wóz i niby nieźle ale nie podobały mi sie rozłażące przednie koła. Opony ładne ale dołem koła się lekko rozchodziły patrząc przód na tył.
Poza tym była bita w przód i w tyłek nic wielkiego ale jednak, i malowane drzwi przód i tył lewy. A tak mi sie podobała. Może bym się zdecydował ale te koła mi sie nie podobają.
Odległość kół po prawej i lewej taka sama więc nic nie przestawione.
Podpowiecie...
-
-
Zbytnio nie rozumiem o co Ci chodzi?
W którą stronę były przestawione koła?
Jak w pionie to nieustawione kąty a jak w poziomie to zbieżność.
Jeżli pół samochodu było malowane to ja bym odpuścił.
Czym zmierzyłeś odległość między kołąmi - tu chodzi o mm.
Polecam przed zakupem pojechać na sprawdzenie zbieżności, tam wyjdzie czy podłoga nie została przestawiona. Lepiej wydać 100zł niż później żałować zakupu.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Oczywiście chodzi o rozchodzące sie koła w pionie...Nie jest to mocne ale jest...A takie przynajmniej miałem wrażenie... Ogólnie fajny ładny ale ...
Poza tym urwany bolec do ustawiania lusterek, brak spryskiwacza reflektorów.
Ale cena 14000 duzo czy tak sobie...Rocznik 2002
jak to widzisz kolego sympatyczny
Komentarz
-
-
A jaki silnik - benzyna, LPG, diesel.
Wyposażenie - szyby w prądzie, klima itp?
Zarejestrowany w PL?Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Komentarz
-
-
Cena ok, na otomoto masz taką w kombi za 14800.
Jak się nie boisz tego że była malowana to bierz ją na zbieżność i się okaże czy była mocno bita.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Komentarz
-
-
Jeszcze jutro pojade oglądnąć go na przegladzie i zobaczę jak cos to kupię jeżeli nic nowego nie wyjdzie.
Pytanie czy jeżeli pryskiwacz na reflektor jet uszkodzony to mogą nie podbić przeglądu?
Nic strasznego nie widziałem gorsze pudła...Np passat 3 w 1 widzieliście takiego?
3w 1 czyli trzy różne o podobnym kolorze w jednymkolega takiego kupił...A TDI rządziło ale przez 1 miesiąc potem turbo dmychadło sie przycinało.
Komentarz
-
-
richi9, ja bym odpuścił to autko. Prane i niesprawne... Spryskiwacze, jak są xenony to MUSZĄ być sprawne na przeglądzie, jest to jeden z warunków używania xenonów. To, że jest w opisie "bezwypadkowy" nie oznacza iż nie było dzwona. W polskiej nomenklaturze wypadek to zdarzenie z ofiarami wśród ludzi a dzwon nawet największy bez ofiar to tylko stłuczka... Przemyśl sprawę bo nawet drobne usterki zawieszenia nie dające się skorygować to poważna sprawa i bardzo kosztowna w naprawie a i nie zawsze naprawa jest możliwa. I jeszcze jedno, wiesz jaki samochód wjedzie na każdy krawężnik? Służbowy. Pozdrawiam i powodzenia.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
Komentarz